Sant

"Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du har försökt att vara stark för länge"

About Me

Min bilder
Svensk
21 år, kvinna
Visa hela min profil

My Life

Bloggintresserade

LilaDepression. Använder Blogger.
fredag 16 juli 2010

Satan..

Ligger här i en väns soffa och försöker komma ihåg hur de känns att tänka. Denna dagen har verkligen stängt av mig. Jag vet faktiskt inte hur länge till jag kommer orka.. Jag har min gnista, men sen då? Om något händer med gnistan? Då kommer jag stänga av. Vart sitter stäng av knappen på mig förresten? Den måste jag hitta.

Jag har i alla fall lovat mig själv att inte bli kär igen. Jag hade en extra låga ett tag, men den lågan har jag släckt nu. Jag har en tendens att ta på mig andras skit. Och i detta fallet har jag faktiskt gjort de för mycket. Nu mår den personen ,som jag hyser starka jävla fucking känslor för, skit dåligt pga vad hans nya tjej har gjort. Det som svider mest är väldet att jag vet att jag aldrig hade gjort det mot honom. Aldrig! Hon har sjunkit så lågt att hon ligger lägre ner i mina ögon än vad muslimer gör! Jag skulle vilja sätta en magnum kula i hennes panna och sen vända på klacken och gå därifrån. Hur fan kan man göra något så illa mot någon annan som hon har gjort?! Hon har inte bara varit otrogen, det finns till och med på en 4 timmar lång film som kommer ges ut, och ett ex antal kort. Hon är en hora! Jag ser porrstjärnor som horor. De har också sex för pengar! Och de jävlarna som betalar för filmerna är torskar.. Äckliga jävla fucking torskar! Hon har gått med i den ligan. Dessutom har hon en son. Ett stackars oskyldigt barn, som säkerligen som alla andra tonårspojkar kommer porr-surfa. Vad fan ska han säga när han ser bilder där hans mamma viker ut sig? Eller ännu värre, vad ska han försvara sig med när hans kompisar har hittat filmen eller bilderna? "Jaså, din mamma viker ut sig?" Hur i helvete kan hon göra så mot ett barn?! Jag fattar inte det. Jag kan sätta mitt liv, till och med min dotters liv på att jag aldrig skulle göra en sån sak! Inte ens om jag bodde på gatan. Inte en chans. Det finns fan hederligare och vitare sätt att få tag på pengar på om man absolut måste. Hon borde spärras in! Skändas, stympas och bränd. Eller stenad kanske?
Det som i alla fall är så jävla jobbigt i hela situationen är väl det jag inte har stängt av de känslorna för honom än. Jag är fortfarande så satans jävla ner kärad i honom att jag skulle kunna döda för honom. Och då veta att den tjejen han har valt är en jävla hora svider och bränner i hjärtat på mig. Som att någon stack in en klinga som precis legat inne i elden. Jag vill bara kräkas. På allt, alla och hela mänskligheten! Allting är så jävla meningslöst.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar